Manja slova Veća slova RSS Moj kutak

Newsletter Prijava za newsletter

Kako biste okarakterisali stanje naših puteva?


Vijesti

30.04.2010.

Saopštenje: Održan sastanak Mješovite komisije na nivou delegacija Crne Gore i Republike Mađarske u oblasti međunarodnog drumskog prevoza putnika i tereta

U Podgorici je 29. i 30. aprila , u organizaciji Ministarstva saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija, održan sastanak Mješovite komisije na nivou delegacija Crne Gore i Republike Mađarske u oblasti međunarodnog drumskog prevoza putnika i tereta,...

27.04.2010.

Saopštenje: Održan sastanak predstavnika Centralnoevropske inicijative

Saopštenje: Održan sastanak predstavnika Centralnoevropske inicijative

Danas je u Kolašinu u organizaciji Ministarstva saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija održan sastanak predstavnika Centralnoevropske inicijative. Konferencija je bila posvećena multimodalnom transportu sa posebnim akcentom na značaj jačanja saradnje u ovoj oblasti između članica CEI-a.

23.04.2010.

Najava: Sastanak predstavnika Centarlnoevropske inicijative, 26. 04. 2010. godine, Kolašin

U organizaciji Ministarstva saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija i Ministarstva inostranih poslova u ponedeljak, 26. 04. 2010. godine održat će se sastanak predstavnika Centralnoevropske inicijative.

16.04.2010.

Ministar saobraćaja dr Andrija Lompar obići će u ponedeljak 19. aprila dionice Grahovo-Osiječenica i Šavnik-Grabovica-tunel „Ivica"

Ministar saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija dr Andrija Lompar i direktor Direkcije za saobraćaj Veselin Grbović obići će u ponedeljak, 19. aprila. 2010 godine, dionice puta Grahovo-Osiječenica i Šavnik-Grabovica-tunel „Ivica“.

09.04.2010.

Održana Peta sjednica Tenderske komisije za privatizaciju Željeznice Crne Gore, Luke Bar AD Bar i Marine Bar AD Bar

Održana Peta sjednica Tenderske komisije za privatizaciju Željeznice Crne Gore, Luke Bar AD Bar i Marine Bar AD Bar

Audio zapis: Izjava ministra saobraćaja, pomorstva i telelekomunikacija Andrije Lompara nakon Pete sjednice Tenderske komisije za privatizaciju Željeznice Crne Gore, Luke Bar AD Bar i Marine Bar AD Bar. Audio

08.04.2010.

Najava: Peta sjednica Tenderske komisije za privatizaciju Željeznice Crne Gore, Luke Bar AD Bar i Marine Bar AD Bar

Peta sjednica Tenderske komisije za privatizaciju Željeznice Crne Gore, Luke Bar AD Bar i Marine Bar AD Bar biće održana u petak, 9. aprila 2010. godine.

31.03.2010.

Saopštenje: Potpisan Sporazum između Vlade Crne Gore i Vlade Republike Makedonije o međunarodnom drumskom prevozu putnika i tereta

Saopštenje: Potpisan Sporazum između Vlade Crne Gore i Vlade Republike Makedonije o međunarodnom drumskom prevozu putnika i tereta

Danas je u ministarstvu transporta i veza Republike Makedonije potpisan Sporazum između Vlade Crne Gore i Vlade Republike Makedonije o međunarodnom drumskom prevozu putnika i tereta.

29.03.2010.

Posjeta ministra saobraćaja dr Andrije Lompara Republici Makedoniji

Ministar saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija dr Andrija Lompar boraviće u utorak, 30 marta 2010. godine, u zvaničnoj posjeti Republici Makedoniji.

29.03.2010.

Predlog Pravilnika o obrascima pomorskih knjižica i dozvolama za ukrcanje

Ovdje možete preuzeti Predlog Pravilnika o obrascima pomorskih knjižica i dozvolama za ukrcanje. Molimo vas da vaše primjedbe, predloge i sugestije dostavite na e-mail: snezana.djurkovic@gov.me ili na fax: 020 234 342.

28.03.2010.

Saopštenje: Plan završetka prioritetnih radova u prvoj polovini ove godine

U skladu sa Planom redovnog i investicionog održavanja, rekonstrukcije i izgradnje državnih puteva za 2010. godinu, Ministarstvo saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija planiralo je u prvoj polovini godine završetak sledećih aktivnosti: