Manja slova Veća slova RSS Moj kutak

Newsletter Prijava za newsletter

Kako biste okarakterisali stanje naših puteva?


Vijesti

16.04.2010.

Ministar saobraćaja dr Andrija Lompar obići će u ponedeljak 19. aprila dionice Grahovo-Osiječenica i Šavnik-Grabovica-tunel „Ivica"

Ministar saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija dr Andrija Lompar i direktor Direkcije za saobraćaj Veselin Grbović obići će u ponedeljak, 19. aprila. 2010 godine, dionice puta Grahovo-Osiječenica i Šavnik-Grabovica-tunel „Ivica“.

09.04.2010.

Održana Peta sjednica Tenderske komisije za privatizaciju Željeznice Crne Gore, Luke Bar AD Bar i Marine Bar AD Bar

Održana Peta sjednica Tenderske komisije za privatizaciju Željeznice Crne Gore, Luke Bar AD Bar i Marine Bar AD Bar

Audio zapis: Izjava ministra saobraćaja, pomorstva i telelekomunikacija Andrije Lompara nakon Pete sjednice Tenderske komisije za privatizaciju Željeznice Crne Gore, Luke Bar AD Bar i Marine Bar AD Bar. Audio

08.04.2010.

Najava: Peta sjednica Tenderske komisije za privatizaciju Željeznice Crne Gore, Luke Bar AD Bar i Marine Bar AD Bar

Peta sjednica Tenderske komisije za privatizaciju Željeznice Crne Gore, Luke Bar AD Bar i Marine Bar AD Bar biće održana u petak, 9. aprila 2010. godine.

31.03.2010.

Saopštenje: Potpisan Sporazum između Vlade Crne Gore i Vlade Republike Makedonije o međunarodnom drumskom prevozu putnika i tereta

Saopštenje: Potpisan Sporazum između Vlade Crne Gore i Vlade Republike Makedonije o međunarodnom drumskom prevozu putnika i tereta

Danas je u ministarstvu transporta i veza Republike Makedonije potpisan Sporazum između Vlade Crne Gore i Vlade Republike Makedonije o međunarodnom drumskom prevozu putnika i tereta.

29.03.2010.

Posjeta ministra saobraćaja dr Andrije Lompara Republici Makedoniji

Ministar saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija dr Andrija Lompar boraviće u utorak, 30 marta 2010. godine, u zvaničnoj posjeti Republici Makedoniji.

29.03.2010.

Predlog Pravilnika o obrascima pomorskih knjižica i dozvolama za ukrcanje

Ovdje možete preuzeti Predlog Pravilnika o obrascima pomorskih knjižica i dozvolama za ukrcanje. Molimo vas da vaše primjedbe, predloge i sugestije dostavite na e-mail: snezana.djurkovic@gov.me ili na fax: 020 234 342.

28.03.2010.

Saopštenje: Plan završetka prioritetnih radova u prvoj polovini ove godine

U skladu sa Planom redovnog i investicionog održavanja, rekonstrukcije i izgradnje državnih puteva za 2010. godinu, Ministarstvo saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija planiralo je u prvoj polovini godine završetak sledećih aktivnosti:

19.03.2010.

Saopštenje: Održani pregovori u cilju zaključenja Sporazuma o vazdušnom saobraćaju između Vlade Crne Gore i Vlade Ruske Federacije

U Moskvi su 18. i 19. marta 2010. održani pregovori između delegacija vlada Crne Gore i Ruske Federacije, u cilju zaključenja Sporazuma o međunarodnom vazdušnom saobraćaju između dvije države.

16.03.2010.

Saopštenje: Zaključen Sporazum o priznavanju sertifikata pomorcima

Dana 16. marta 2010. godine zaključen je Sporazum o priznavanju sertifikata pomorcima koji plove na brodovima registrovanim pod zastavom Norveške između Crne Gore i Norveške.

12.03.2010.

Saopštenje: Delegacija Vlade Crne Gore koju predvodi potpredsjednik Vlade i ministar finansija dr Igor Lukšić posjetila NR Kinu

Delegacija Vlade Crne Gore u kojoj su potpredsjednik Vlade i ministar finansija, dr Igor Lukšić, i ministar pomorstva, saobraćaja i telekomunikacija, dr Andrija Lompar, završila je posjetu NR Kini razgovorima u Ministarstvu trgovine. Tokom razgovora je istaknuta obostrana želja da se ekonomski odnosi podignu na viši nivo i namjera je da se kroz saradnju resornih ministarstava obezbijedi intenzivna komunikacija i razmjena iskustava u svim oblastima saradnje. Naglašeno je da dvije zemlje imaju odlične političke odnose koje prate i intenzivni ekonomski odnosi...