Manja slova Veća slova RSS Moj kutak

Newsletter Prijava za newsletter

Kako biste okarakterisali stanje naših puteva?


Vijesti

07.05.2019.

Vrijedna donacija Unije pomoraca

Vrijedna donacija Unije pomoraca Lučke kapetanije Bar i Kotor dobile su vrijednu donaciju od Unije pomoraca, multifunkcionalan uređaj koji će se koristiti za štampanje, kopiranje i skeniranje ovlašćenja za pomorce. Lučki kapetan u Baru Predrag Ratković istakao je da je Unija pomoraca prepoznala obim posla koje rade Lučke kapetanije Bar i Kotor.

26.04.2019.

Izvještaj sa javnih konsultacija u vezi sa Nacrtima sektorskih analiza: zaštita lica sa invaliditetom u oblasti saobraćaja, saobraćaj-sigurnost i bezbjednost u saobraćaju i zaštita životne sredine u oblasti saobraćaja, za 2020. godinu

Na osnovu člana 12 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija („Službeni list Crne Gore“, broj 41/18), a u vezi sa članom 32a stav 2 Zakona o nevladinim organizacijama ("Službeni list Crne Gore", br. 39/11 i 37/17), Ministarstvo saobraćaja i pomorstva objavljuje:

25.04.2019.

Objava liste kvalifikovanih kandidata (uži izbor) / Shortlist Notice - Tehnička podrška u jačanju kapaciteta i usklađivanju nacionalnog zakonodavstva sa EU legislativom u sektoru transporta

LISTA KVALIFIKOVANIH KANDIDATA (UŽI IZBOR) Ugovor o uslugama za “Tehnička podrška u jačanju kapaciteta i usklađivanju nacionalnog zakonodavstva sa EU legislativom u sektoru transporta” u okviru IPA 2017 Godišnjeg programa za Crnu Goru iz Instrumenta za pretpristupnu pomoć (IPA) u Crnoj Gori.

24.04.2019.

Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Zavodu za transfuziju krvi

Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Zavodu za transfuziju krvi

Ministar saobraćaja i pomorstva Osman Nurković učestvovao je danas, kao redovni dobrovoljni davalac krvi u akciji prikupljanja rezervi krvi Zadova za transfuziju krvi...

24.04.2019.

Razvoj i rast Jadransko jonske regije zajednički cilj JJI

Razvoj i rast Jadransko jonske regije zajednički cilj JJI

Ministarstvo saobraćaja i pomorstva organizovalo je danas u Budvi okrugli sto u okviru predjsedavanja Crne Gore Jadransko-jonskom inicijativom. Fokus je bio na razvoju saobraćajne mreže između luka u Jadransko-jonskom regionu, kao i na unapređenju lučke infrastrukture, uključujući strukturu i lučke servise koji su od izuzetnog značaja za poboljšanje povezanosti između zemalja.

23.04.2019.

Nova oprema za bolju efikasnost traganja i spašavanja na moru

Nova oprema za bolju efikasnost traganja i spašavanja na moru

Ministar saobraćaja i pomorstva Osman Nurković i direktor Agencije za civilno vazduhoplovstvo Dragan Đurović posjetili su Upravu pomorske sigurnosti u Baru. Povod radne posjete su zajedničke aktivnosti ovih institucija koje su značajno unaprijedile rad i efikasnost službe traganja i spašavanja na moru, čiji je nosilac Uprava pomorske sigurnosti u skladu sa Nacionalnim planom traganja i spašavanja...

16.04.2019.

Obavještenje o administrativnoj provjeri prijavljenih projekata/programa nevladinih organizacija na Javni konkurs ‘’ Jednaki u saobraćaju"

Komisija za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama u 2019. godini u oblasti saobraćaja sa akcentom na zaštitu lica sa invaliditetom, nakon prijema prijava na Javni konkurs "Jednaki u saobraćaju’’ objavljuje listu nevladinih organizacija koje nijesu dostavile urednu i potpunu prijavu

16.04.2019.

Obavještenje o administrativnoj provjeri prijavljenih projekata/programa nevladinih organizacija na Javni konkurs ‘’ Podignimo svijest za čistiji svijet"

Komisija za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama u 2019. godini u oblasti saobraćaja sa akcentom na zaštitu životne sredine, nakon prijema prijava na Javni konkurs ‘’Podignimo svijest za čistiji svijet’’ objavljuje listu nevladinih organizacija koje nijesu dostavile urednu i potpunu prijavu:

16.04.2019.

Obavještenje o administrativnoj provjeri prijavljenih projekata/programa nevladinih organizacija na Javni konkurs ‘’ Znak za osjećaj sigurnosti"

Komisija za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama u 2019. godini u oblasti saobraćaja i sigurnosti u saobraćaju, nakon prijema prijava na Javni konkurs ‘’ Znak za osjećaj sigurnosti’’ objavljuje listu nevladinih organizacija koje nijesu dostavile urednu i potpunu prijavu:

15.04.2019.

JAVNI POZIV ZA KONSULTACIJE

Na osnovu člana 12 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija (“Službeni list CG”, broj 41/18) Ministarstvo saobraćaja i pomorstva upućuje, JAVNI POZIV ZA KONSULTACIJE O NACRTIMA SEKTORSKIH ANALIZA IZ OBLASTI OD JAVNOG INTERESA I POTREBNIH SREDSTAVA ZA FINANSIRANJE PROJEKATA I PROGRAMA NEVLADINIH ORGANIZACIJA IZ BUDŽETA CRNE GORE U 2020. GODINI