Manja slova Veća slova RSS Moj kutak

Newsletter Prijava za newsletter

Kako biste okarakterisali stanje naših puteva?


Vijesti

01.06.2015.

Ministar Brajović na radnom doručku sa predstavnicima diplomatskog kora predstavio politiku razvoja saobraćajne infrastrukture naše države

Ministar Brajović na radnom doručku sa predstavnicima diplomatskog kora predstavio politiku razvoja saobraćajne infrastrukture naše države Ministar saobraćaja i pomorstva Ivan Brajović organizovao je danas radni doručak sa predstavnicima diplomatskog kora u Crnoj Gori na temu vođenja politike u razvoju saobraćajne infrastrukture u Crnoj Gori.

28.05.2015.

NAJAVA: Ministar Brajović obići će sa albanskim kolegom Hadžinastom trasu puta Podgorica - Gusinje - Plav

Ministar saobraćaja i pomorstva Ivan Brajović obići će, zajedno sa albanskim kolegom - ministrom saobraćaja Edmondom Hadžinastom, u petak 29. maja 2015. godine, trasu puta Podgorica - Gusinje - Plav (preko Albanije).

27.05.2015.

Saopštenje: Održan Info dan o balastnim vodama

Saopštenje: Održan Info dan o balastnim vodama

Informativna radionica o aktivnostima koje državna administracija Crne Gore preduzima u dijelu obaveza Adiatic IPA - BALMAS projekta, održana je danas u Baru u organizaciji Ministarstva saobraćaja i pomorstva – Uprave pomorske sigurnosti i Instituta za biologiju mora.

21.05.2015.

JAVNI POZIV za obavljanje usluge izdavanja Potvrde proizvođača o usaglašenosti vozila, sistema i dijelova u postupku homologacije vozila

JAVNI POZIV zainteresovanim pravnim licima za obavljanje usluge izdavanja Potvrde proizvođača o usaglašenosti vozila, sistema i dijelova u postupku homologacije vozila

19.05.2015.

Saopštenje: Susret ministra Brajovića sa predstavnicima kompanije Štrabag

Ministar saobraćaja i pomorstva Ivan Brajović primio je danas rukovodstvo austrijske kompanije Štrabag, kako bi razgovarali o dosadašnjoj ali i potencijalnoj saradnji u oblasti unapređenja infrastrukture u Crnoj Gori.

15.05.2015.

POZIV za izražavanje zainteresovanosti za Projekat rekonstrukcije i dogradnje lokalnih puteva

Vlada Crne Gore namjerava da iskoristi sredstva iz zajma za finansiranje nadzora Projekta rekonstrukcije i unaprjeđenja lokalnih puteva. Izvršna institucija je Ministarstvo saobraćaja i pomorstva. Projekat podliježe politikama i pravilima javnih nabavki EBRD-a. Glavni cilj ovog zadatka biće Nadzor nad građevinskim radovima na: • Rekonstrukciji trase duge 11.5 km od Lubnice do Jelovica uz dodatnu trasu novog puta dužine oko 1,4 km između Jelovica i Jezerina; • Izgradnja nove dionice puta u dužini od 3,5 km između Jelovica i Jezerina koji uključuje 2,9 km jednocijevnog tunela, kao i mosta dužine 100 metara.

14.05.2015.

Obavještenje o podnošenju zahtjeva za odlučivanje o potrebi procjene uticaja na životnu sredinu za izgradnju podvožnjaka na putnom prelazu Spuž

Na osnovu člana 12 Zakona o procjeni uticaja na životnu sredinu („Službeni list RCG“, br. 80/05 i „Službeni list Crne Gore“ br. 40/10, 73/10, 40/11 i 27/13) Agencija za zaštitu životne sredine OBAVJEŠTAVA zainteresovanu javnost da je Nosilac projekta, MINISTARSTVO SAOBRAĆAJA I POMORSTVA-Direkcija za željeznice iz Podgorica, podnio zahtjev za odlučivanje o potrebi procjene uticaja na životnu sredinu za izgradnju podvožnjaka sa pristupnim saobraćajnicama km 43+704 pruge Nikšić-Podgorica, putni prelaz Spuž, Opština Danilovgrad.

12.05.2015.

Konferencija za medije povodom zvaničnog početka realizacije projekta izgradnje autoputa

Konferencija za medije povodom zvaničnog početka realizacije projekta izgradnje autoputa

Ministar saobraćaja i pomorstva Ivan Brajović održao je 11. maja 2015. godine u Vili Gorica konferenciju za medije povodom zvaničnog početka radova na izgradnji prioritetne dionice autoputa Bar-Boljare, Smokovac-Uvač-Mateševo.

11.05.2015.

NAJAVA: Konferencija za novinare povodom zvaničnog početka realizacije projekta izgradnje autoputa

Obavještavamo vas da će danas, 11. maja 2015. godine, sa početkom u 16 časova u Vili Gorica ministar saobraćaja i pomorstva Ivan Brajović održati konferenciju za novinare povodom zvaničnog početka radova na izgradnji prioritetne dionice autoputa Bar-Boljare, Smokovac-Uvač-Mateševo.