Мања слова Већа слова РСС Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Како бисте окарактерисали стање наших путева?


Вијести

23.11.2015.

Јавни позив за достављање захтјева за обвљање пилотаже новембар 2015

Министарство саобраћаја и поморства Црне Горе (у даљем тексту: Министарство) овим путем позива сва заинтересована правна лица да доставе захтјев за обављање пилотаже у Бококоторском заливу за период 01.01-31.12. 2016. године.

17.11.2015.

Саопштење: Сусрет министра Брајовића са египатским амбасадором Абдерахманом Салахелдином

Саопштење: Сусрет министра Брајовића са египатским амбасадором Абдерахманом Салахелдином

Министар саобраћаја и поморства Иван Брајовић разговарао је са новонаименованим амбасадором Арапске Републике Египат Абдерахманом Салахелдином.

16.11.2015.

Саопштење: Посјета предсједника Свјетске асоцијације возача Роберта Кастнера министарству саобраћаја

Саопштење: Посјета предсједника Свјетске асоцијације возача Роберта Кастнера министарству саобраћаја

Предсједник Свјетске асоцијације возача Роберт Кастнер посјетио је Министарство саобраћаја и поморства и сусрео се са министром Иваном Брајовићем. Повод посјете био је иницијатива да да и возачи из Црне Горе постану чланови ове асоцијације, као и запажени резултати које је наша земља, као почасни гост, постигла на прошлогодишњем такмичењу одржаном у Кракову, Пољска.

09.11.2015.

Саопштење: У Дубаију представљен потенцијал за даљи развој Црне Горе као конкурентне бизнис дестинације

Саопштење: У Дубаију представљен потенцијал за даљи развој Црне Горе као конкурентне бизнис дестинације

Министри саобраћаја и поморства Иван Брајовић и одрживог развоја и туризма Бранимир Гвозденовић учествовали су на данас одржаном Пословном форуму о Црној Гори „Монтенегро Ноw“, у Дубаију, гдје су представљени инвестициони потенцијали Црне Горе представницима надлежних институција, привредног сектора и медија у Уједињеним Арапским Емиратима, а у циљу даљег подстицања економске сарадње између двије земље, нарочито у дијелу развојних инвестиционих пројеката.

04.11.2015.

ПОНИШТЕЊЕ ТЕНДЕРА ЗА РАДОВЕ/ЦАНЦЕЛЛАТИОН ОФ А WОРКС ТЕНДЕР ПРОЦЕДУРЕ

Уговор о радовима “Пројектовање и изградња нове електро-вучне подстанице - Требешица” у оквиру Оперативног програма "Регионални развој" 2012-2013 из Инструмента за претприступну помоћ (ИПА) у Црној Гори. Wоркс цонтрацт ″Десигн анд цонструцтион оф тхе Неw Елецтриц Трацтион Субстатион “Требешица” ин тхе фрамеwорк оф Оператионал Программе ″Регионал Девелпмент″ 2012-2013 ундер Инструмент фор Пре-Аццессион (ИПА) ин Монтенегро.

30.10.2015.

Саопштење: У Бару представљен Систем за надзор и контролу поморског саобраћаја

Саопштење: У Бару представљен Систем за надзор и контролу поморског саобраћаја

Министарство саобраћаја и поморства и Управа поморске сигурности представили су данас у Бару пројекат финансиран у склопу ИПА 2011 „Систем за надзор, информисање и управљање поморским саобраћајем (ВТМИС) и хитне интервенције усљед изненадног загађења мора са пловила“.

29.10.2015.

НАЈАВА: Представљање ВТМИС пројекта у Бару

Министарство саобраћаја и поморства и Управа поморске сигурности сјутра, петак, 30. октобар 2015. године, са почетком у 10:00 х у Сали за састанке Луке Бар организује званично представљање пројекта финансираног у склопу ИПА 2011 „Систем за надзор, информисање и управљање поморским саобраћајем (ВТМИС) и хитне интервенције усљед изненадног загађења мора са пловила“.

22.10.2015.

НАЈАВА: Министар Брајовић учествује на панелу "Развој саобраћајане инфраструктуре - претпоставка боље регионалне повезаности"

Министар саобраћаја и поморства Иван Брајовић учествоваће сјутра, 23. октобра 2015. год на панелу „Развој саобраћајне инфраструктуре - претпоставка боље регионалне повезаности“ који ће бити организован другог дана конференције „Ефикасност приступања ЕУ и унапрјеђење регионалне конкурентности“, у хотелу Сплендид у Бечићима.

26.09.2015.

Обавјештење

На основу члана 20 Закона о процјени утицаја на животну средину (“Службени лист РЦГ”, број 80/05 и “Службени лист ЦГ”, број 40/10, 73/10, 40/11 и 27/13 ) Агенција за заштиту животне средине ОБАВЈЕШТАВА заинтересовану јавност да је Министарство саобраћаја и поморства Црне Горе поднијело захтјев за давање сагласности на Елаборат процјене утицаја на животну средину за изградњу аутопута, дионица Смоковац – Матешево...

11.09.2015.

Саопштење: Министар Брајовић обишао завршне радове на траси Беране - Лубнице, пута Беране - Колашин

Саопштење: Министар Брајовић обишао завршне радове на траси Беране - Лубнице, пута Беране - Колашин

Министар саобраћаја и поморства Иван Брајовић са сарадницима обишао је дионицу Беране - Лубнице, пута Беране - Колашин, чија је изградња у завршној фази. На тој траси у току су завршни радови на опреми пута - одбојне ограде, исцртавању хоризонталне и постављању вертикалне сигнализације, заштитне мреже и ограде на мостовима. Сви радови се изводе сагласно уговореним европским стандардима, а радови ће бити завршени и прије уговореног рока, а то је 1. октобар 2015. године.