Мања слова Већа слова РСС Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Како бисте окарактерисали стање наших путева?


Вијести

23.01.2020.

Обиљежена 14. годишњица жељезничке несреће на Биочу

Обиљежена 14. годишњица жељезничке несреће на Биочу

На дан најтеже жељезничке несреће у Црној Гори у којој је погинуло 47, а повријеђено више од двије стотине путника, одана је данас почаст жртвама полагањем вијенаца на споменик на Биочу.

20.01.2020.

Министар Нурковић на радном доручку са представницима медија

Министар Нурковић на радном доручку са представницима медија

У ресору саобраћаја и поморства тренутно се спроводе неки од највећих и најважнијих пројеката у Црној Гори, како по вриједности инвестиција тако и по развојном карактеру који имају, рекао је Министар саобраћаја и поморства Осман Нурковић на радном доручку са представницима медија одржаном данас у Вили Горица.

15.01.2020.

Обавјештење: Тендерска комисија за поступак концесије за право коришћења Аеродрома Подгорица и Тиват

У складу са тачком 8.5 Претквалификационе документације за додјелу концесије за Аеродроме Црне Горе -РФQ- тендерска комисија обавјештава да су четири наведене компаније испуниле претквалификационе критеријуме из Претквалификационе документације и означене су као "Квалификовани понуђачи".

01.01.2020.

Срећна и успјешна 2020. година

Сви смо свједоци веома динамичног (трогодишњег) периода у области саобраћаја у Црној Гори, како по питању значајних улагања у постојећу саобраћајну инфраструктуру, тако и изградњу нових капиталних саобраћајних објеката. Поред тога, очекује нас завршетак, највећег до сада, а прије свега рекао бих развојног пројекта приоритетне дионице аутопута Бар Бољаре који има своју динамику, али има наравно и своје изазове.

31.12.2019.

Уговор о услугама за “Техничка подршка у јачању капацитета и усклађивању националног законодавства са ЕУ легислативом у сектору транспорта”

Уговор о услугама за “ Техничка подршка у јачању капацитета и усклађивању националног законодавства са ЕУ легислативом у сектору транспорта ” у оквиру ИПА 2016 Годишњег програма за Црну Гору из Инструмента за претприступну помоћ (ИПА) у Црној Гори. Објаву тендера можете на wеб страници ЕуропеАид-а:

20.12.2019.

Саопштење: Повећан броја дозвола за превоз терета са Републиком Хрватском

Саопштење: Повећан броја дозвола за превоз терета са Републиком Хрватском

Протекла два дана оџан је у Загребу састанак Мјешовите комисије о међународном друмском превозу путника и терета између делегација Црне Горе и Републике Хрватске. Црногорску делегацију предводио је генерални директор за друмски саобраћај у Министарству саобраћаја и поморства г. Далибор Милошевић, а хрватску г. Марио Мадунић помоћник министара мора, промета и инфраструктуре.