Manja slova Veća slova RSS Moj kutak

Newsletter Prijava za newsletter

Kako biste okarakterisali stanje naših puteva?


Vijesti

27.01.2020.

Javni poziv

Građanima, naučnoj i stručnoj javnosti, državnim organima, političkim strankama, nevladinim organizacijama, međunarodnim organizacijama, medijima i svim zainteresovanim organizacijama i zajednicama, da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta strategije razvoja pomorske privrede za period od 2020. do 2030. godine, sa Akcionim planom za 2020 – 2021. godinu...

23.01.2020.

Obilježena 14. godišnjica željezničke nesreće na Bioču

Obilježena 14. godišnjica željezničke nesreće na Bioču

Na dan najteže željezničke nesreće u Crnoj Gori u kojoj je poginulo 47, a povrijeđeno više od dvije stotine putnika, odana je danas počast žrtvama polaganjem vijenaca na spomenik na Bioču.

20.01.2020.

Ministar Nurković na radnom doručku sa predstavnicima medija

Ministar Nurković na radnom doručku sa predstavnicima medija

U resoru saobraćaja i pomorstva trenutno se sprovode neki od najvećih i najvažnijih projekata u Crnoj Gori, kako po vrijednosti investicija tako i po razvojnom karakteru koji imaju, rekao je Ministar saobraćaja i pomorstva Osman Nurković na radnom doručku sa predstavnicima medija održanom danas u Vili Gorica.

15.01.2020.

Obavještenje: Tenderska komisija za postupak koncesije za pravo korišćenja Aerodroma Podgorica i Tivat

U skladu sa tačkom 8.5 Pretkvalifikacione dokumentacije za dodjelu koncesije za Aerodrome Crne Gore -RFQ- tenderska komisija obavještava da su četiri navedene kompanije ispunile pretkvalifikacione kriterijume iz Pretkvalifikacione dokumentacije i označene su kao "Kvalifikovani ponuđači".

01.01.2020.

Srećna i uspješna 2020. godina

Svi smo svjedoci veoma dinamičnog (trogodišnjeg) perioda u oblasti saobraćaja u Crnoj Gori, kako po pitanju značajnih ulaganja u postojeću saobraćajnu infrastrukturu, tako i izgradnju novih kapitalnih saobraćajnih objekata. Pored toga, očekuje nas završetak, najvećeg do sada, a prije svega rekao bih razvojnog projekta prioritetne dionice autoputa Bar Boljare koji ima svoju dinamiku, ali ima naravno i svoje izazove.

31.12.2019.

Ugovor o uslugama za “Tehnička podrška u jačanju kapaciteta i usklađivanju nacionalnog zakonodavstva sa EU legislativom u sektoru transporta”

Ugovor o uslugama za “ Tehnička podrška u jačanju kapaciteta i usklađivanju nacionalnog zakonodavstva sa EU legislativom u sektoru transporta ” u okviru IPA 2016 Godišnjeg programa za Crnu Goru iz Instrumenta za pretpristupnu pomoć (IPA) u Crnoj Gori. Objavu tendera možete na web stranici EuropeAid-a: