Manja slova Veća slova RSS Moj kutak

Newsletter Prijava za newsletter

Kako biste okarakterisali stanje naših puteva?


Vijesti

28.12.2015.

Javni poziv za učešće na javnom tenderu za dodjelu koncesije za privredno korišćenje brodogradilišne luke na području K.O. Bijela

U skladu sa odredbama Zakona o lukama ( „Sl.list CG“, br. 51/08, 40/11 i 27/13), Zakona o koncesijama („Sl. list CG“, br. 08/09) Zaključka Vlade Crne, broj 08-2935 , od 17.12.2015.godine, Ministarstvo saobraćaja i pomorstva – Lučka uprava oglašava JAVNI POZIV za učešće na javnom tenderu za dodjelu koncesije za privredno korišćenje brodogradilišne luke na području K.O. Bijela, na period od 30 godina

25.12.2015.

Objava tendera /Contract Notice

Ugovor o nabavci „Nabavka IT opreme, kancelarijskog namještaja i novog motornog vozila” u okviru Operativnog programa „Regionalni razvoj” 2012-2013 iz Instrumenta za pretpristupnu pomoć (IPA) u Crnoj Gori.

22.12.2015.

Saopštenje: Ministar Brajović primio drektora EUROCONTROL-a Frenka Brenera

Saopštenje: Ministar Brajović primio drektora EUROCONTROL-a Frenka Brenera

Ministar saobraćaja i pomorstva Ivan Brajović razgovarao je danas sa generalnim direktorom Evropske agencije za sigurnost vazdušne plovidbe Frenkom Brenerom. Ministar se zahvalio na ovoj značajnoj posjeti i kazao da je veoma zadovoljan napretkom u oblasti vazdušnog saobraćaja i podrškom koju ta međunarodna organizacija pruža Crnoj Gori. Naša država je učinila mnogo kako bi dostigla standarde koje propisuje Evropska Unija, a benefiti su već vidljivi.

19.12.2015.

Saopštenje: Ministar Brajović razgovarao sa predstavnicima kineske Poly grupe

Saopštenje: Ministar Brajović razgovarao sa predstavnicima kineske Poly grupe

Ministar saobraćaja i pomorstva Ivan Brajović razgovarao je sa delegacijom kineske Poly grupe, koja je jedna od najvećih kineskih državnih investicionih firmi i koja sarađuje sa preko 80 zemalja. Delegacija Poly grupe, u čijem sastavu su bili predsjednik Wang Lin, predsjednik Poly Engineering Liu Gangliang i generalni direktor Poly commercial company Yang Jianwen, razgovarala je sa ministrom Brajovićem sa ciljem da ispita mogućnosti i uslove za infrastrukturno investiranje u Luku Bar, Jadransko-Jonski autoput, i posebno u druge dionice autoputa Bar-Boljare, a kroz neki od modaliteta privatno-javnog partnerstva.

19.12.2015.

Čestitka povodom Svetog Nikole, zaštitnika pomoraca

Dragi pomorci i svi oni čiji su život i rad neraskidivo vezani sa pomorskom privredom, zaštitom pomorske sredine i sigurnošću pomorskog saobraćaja, čestitam vam Svetog Nikolu, zaštitnika pomoraca!

18.12.2015.

J A V N I P O Z I V za prikupljanje ponuda za izbor ponuđača za uslugu obavljanja dijela poslova u postupku homologacije pojedinačnog vozila

J A V N I P O Z I V br. 3/15 za prikupljanje ponuda za izbor ponuđača za uslugu obavljanja dijela poslova u postupku homologacije pojedinačnog vozila shodno Pravilniku o tehničkim zahtjevima za vozila koja se uvoze ili prvi put stavljaju na tržište u Crnoj Gori

09.12.2015.

Saopštenje: Ministar Brajović na konferenciji "Koridori za budućnost"

Saopštenje: Ministar Brajović na konferenciji "Koridori za budućnost"

Ministar saobraćaja i pomorstva Ivan Brajović, učestvovao je danas na ministarskoj konferenciji o regionalnom infrastrukturnom povezivanju "Kortidori za budućnost" koja je organizovana u Beogradu. Konferencija je bila organizovana u dva panela: regionalno infrastrukturno povezivanje i finansiranje regionalnih infrastrukturnih projekata.

07.12.2015.

Saopštenje: Ministar Brajović obišao radove na putnom pravcu Vladimir-Ostros

Saopštenje: Ministar Brajović obišao radove na putnom pravcu Vladimir-Ostros

Ministar saobraćaja i pomorstva u Vladi Crne Gore Ivan Brajović sa saradnicima i rukovodstvom Mjesne zajednice Ostros obišao je investicione radove koji su izvedeni na regionalnom putu Vladimir-Ostros.

03.12.2015.

SAOPŠTENJE: Ministar Brajović na 11. godišnjem sastanku ministara u Tirani, Albanija

SAOPŠTENJE: Ministar Brajović na 11. godišnjem sastanku ministara u Tirani, Albanija

Delegacija ministarstva saobraćaja i pomorstva, na čelu sa ministrom Ivanom Brajovićem, učestvuje na 11. godišnjem sastanku ministara saobraćaja u okviru Memoranduma o razumijevanju za razvoj osnovne regionalne transportne mreže u jugoistočnoj Evropi u Tirani, Republika Albanija.

02.12.2015.

NAJAVA: Ministar Brajović na 11. godišnjem sastanku ministara u Tirani, Albanija

Delegacija ministarstva saobraćaja i pomorstva, na čelu sa ministrom Ivanom Brajovićem, učestvovaće sjutra, 03. 12. 2015. godine na 11. godišnjem sastanku ministara saobraćaja u okviru Memoranduma o razumijevanju za razvoj osnovne regionalne transportne mreže u jugoistočnoj Evropi u Tirani, Republika Albanija.