Manja slova Veća slova RSS Moj kutak

Newsletter Prijava za newsletter

Kako biste okarakterisali stanje naših puteva?


Vijesti

24.04.2019.

Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Zavodu za transfuziju krvi

Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Zavodu za transfuziju krvi Ministar saobraćaja i pomorstva Osman Nurković učestvovao je danas, kao redovni dobrovoljni davalac krvi u akciji prikupljanja rezervi krvi Zadova za transfuziju krvi...

24.04.2019.

Razvoj i rast Jadransko jonske regije zajednički cilj JJI

Razvoj i rast Jadransko jonske regije zajednički cilj JJI

Ministarstvo saobraćaja i pomorstva organizovalo je danas u Budvi okrugli sto u okviru predjsedavanja Crne Gore Jadransko-jonskom inicijativom. Fokus je bio na razvoju saobraćajne mreže između luka u Jadransko-jonskom regionu, kao i na unapređenju lučke infrastrukture, uključujući strukturu i lučke servise koji su od izuzetnog značaja za poboljšanje povezanosti između zemalja.

23.04.2019.

Nova oprema za bolju efikasnost traganja i spašavanja na moru

Nova oprema za bolju efikasnost traganja i spašavanja na moru

Ministar saobraćaja i pomorstva Osman Nurković i direktor Agencije za civilno vazduhoplovstvo Dragan Đurović posjetili su Upravu pomorske sigurnosti u Baru. Povod radne posjete su zajedničke aktivnosti ovih institucija koje su značajno unaprijedile rad i efikasnost službe traganja i spašavanja na moru, čiji je nosilac Uprava pomorske sigurnosti u skladu sa Nacionalnim planom traganja i spašavanja...

16.04.2019.

Obavještenje o administrativnoj provjeri prijavljenih projekata/programa nevladinih organizacija na Javni konkurs ‘’ Jednaki u saobraćaju"

Komisija za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama u 2019. godini u oblasti saobraćaja sa akcentom na zaštitu lica sa invaliditetom, nakon prijema prijava na Javni konkurs "Jednaki u saobraćaju’’ objavljuje listu nevladinih organizacija koje nijesu dostavile urednu i potpunu prijavu

16.04.2019.

Obavještenje o administrativnoj provjeri prijavljenih projekata/programa nevladinih organizacija na Javni konkurs ‘’ Podignimo svijest za čistiji svijet"

Komisija za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama u 2019. godini u oblasti saobraćaja sa akcentom na zaštitu životne sredine, nakon prijema prijava na Javni konkurs ‘’Podignimo svijest za čistiji svijet’’ objavljuje listu nevladinih organizacija koje nijesu dostavile urednu i potpunu prijavu:

16.04.2019.

Obavještenje o administrativnoj provjeri prijavljenih projekata/programa nevladinih organizacija na Javni konkurs ‘’ Znak za osjećaj sigurnosti"

Komisija za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama u 2019. godini u oblasti saobraćaja i sigurnosti u saobraćaju, nakon prijema prijava na Javni konkurs ‘’ Znak za osjećaj sigurnosti’’ objavljuje listu nevladinih organizacija koje nijesu dostavile urednu i potpunu prijavu:

15.04.2019.

JAVNI POZIV ZA KONSULTACIJE

Na osnovu člana 12 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija (“Službeni list CG”, broj 41/18) Ministarstvo saobraćaja i pomorstva upućuje, JAVNI POZIV ZA KONSULTACIJE O NACRTIMA SEKTORSKIH ANALIZA IZ OBLASTI OD JAVNOG INTERESA I POTREBNIH SREDSTAVA ZA FINANSIRANJE PROJEKATA I PROGRAMA NEVLADINIH ORGANIZACIJA IZ BUDŽETA CRNE GORE U 2020. GODINI

15.04.2019.

Seminar o mogućnosti proučavanja bezbjednosti saobraćaja u osnovnim školama

Seminar o mogućnosti proučavanja bezbjednosti saobraćaja u osnovnim školama

Ministar saobraćaja i pomorstva Osman Nurković govorio je danas na seminaru „Izazovi i mogućnosti proučavanja bezbjednosti saobraćaja u nastavnom planu i programu osnovnih škola“. Seminar sa direktorima i nastavnicima osnovnih škola sa područja Crne Gore, koji je predviđen da traje dva dana, organizovala je Nevladina organizacija „ALFA Centar“ u saradnji sa ministarstvima saobraćaja i pomorstva, prosvjete, unutrašnjih poslova i Upravom policije.

10.04.2019.

Sporazum između Crne Gore i Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske

Sporazum između Crne Gore i Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske

Sastanak Mješovite komisije u oblasti međunarodnog drumskog prevoza između delegacija Crne Gore i Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske održan je danas u Ministarstvu saobraćaja i pomorstva. Na sastanku je potpisan Protokol i parafiran tekst Sporazuma između Crne Gore i Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske o međunarodnom drumskom saobraćaju, kojim se uređuju odnosi u prevozu putnika i tereta, olakšava protok robe i putnika i uklanja niz administrativnih barijera.

09.04.2019.

Analize radnog vremena mobilnih radnika i otkrivanje manipulacija

Analize radnog vremena mobilnih radnika i otkrivanje manipulacija

U organizaciji Ministarstva saobraćaja i pomorstva i kompanije “INELO” iz Poljske održana prezentacija na temu „Analize radnog vremena mobilnih radnika i otkrivanje manipulacija.”