Manja slova Veća slova RSS

 Moj kutak

Newsletter Prijava za newsletter
>

Održan okrugli sto u vezi Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o prevozu u drumskom saobraćaju

Održan okrugli sto u vezi Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o prevozu u drumskom saobraćaju
Datum objave: 25.03.2019 15:52 | Autor: MSP

Ispis Štampaj stranicu


Ministarstvo saobraćaja i pomorstva organizovalo je danas Okrugli sto povodom Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o prevozu u drumskom saobraćaju. 

Zbog velikog interesovanja lica koji obavljaju prevoz putnika kako na lokalnom tako i na unutrašnjem i međunarodnom nivou, ministarstvo je organizovalo ovaj okrugli sto, na  kojem je uzelo učešće preko 50 predstavnika privrednog i javnog sektora u oblasti javnog prevoza.

Okruglim stolom je predsjedavao generalni direktor za drumski saobraćaj g. Dalibor Milošević, sa članovima radne grupe koja je radila na nacrtu zakona.

Nakon uvodnih izlaganja organizatora okruglog stola, uslijedile su sugestije prisutnih u odnosu na nacrt zakona koji je bio objavljen na Javnoj raspravi.

Okrugli sto je imao za cilj da dodatno informiše javnost o definisanim zakonskim rešenjima, imajuću u vidu da je u toku javne rasprave došlo do pogrešne interpretacije određenih zakonskih rešenja od strane lica koja su dostavili određene sugestije na nacrt zakona.

Prijedlozi dobijeni na okruglom stolu kao i u prethodnim fazama Javne rasprave, biće uvršteni u Izvještaj sa javne rapsprave. 

Ministarstvo saobraćaja i pomorstva