Manja slova Veća slova RSS

 Moj kutak

Newsletter Prijava za newsletter
>

Najava: Crnogorski zvaničnici primiće zamjenika ministra trgovine NR Kine Zhong Shana

Datum objave: 22.06.2011 16:44 | Autor: Ministarstvo saobraćaja i pomorstva

Ispis Štampaj stranicu


Potpredsjednik Vlade i ministar za informaciono društvo i telekomunikacije Vujica Lazović primiće u četvrtak, 23. juna 2011. godine, zamjenika ministra trgovine NR Kine Zhong Shana koji boravi u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori. Razgovori će biti održani u Vili ,,Gorica“, u 11.00 sati.

Istog dana, zamjenika ministra trgovine NR Kine Zhong Shana primiće ministar ministar ekonomije Vladimir Kavarić (u 10.00 sati) i ministar saobraćaja i pomorstva Andrija Lompar (u 10.40 sati). Susreti će biti održani u Vili ,,Gorica“.

Početak susreta crnogorskih zvničnika sa zamjenikom ministra trgovine NR Kine Zhong Shanom možete snimiti, nakon čega će biti objavljena saopštenja za javnost.

Nakon prijema kod crnogorskih zvaničnika uslijediće potpisivanje Sporazuma o ekonomskoj i tehničkoj saradnji i razmjeni nota o seminarima za obučavanje ljudskih resursa i Sporazuma o unapređenju saradnje u izgradnji infrastrukture. Prvi sporazum potpisaće u ime Vlade Crne Gore potpredsjednik Lazović, a u ime NR Kine gospodin Shan (u 11.30 sati), a drugi ministar Lompar i gospodin Shan (u 11.35 sati).

Nakon potpisivanja sporazuma izjavama za javnost će se obratiti potpredsjednik Lazović i zamjenik ministra trgovine NR Kine Zhong Shan.

Za snimanje ovih događaja potrebne su akreditacije koje možete izvršiti u Birou za odnose s javnošću, na tel: 482 – 848.