Мања слова Већа слова РССЗакон о слободи вјероисповијести

 Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Јавне расправе

19.11.2018.

Резултати Јавног позива за члана НВО у радном тијелу за израду Нацрта закона о безбједности и интероперабилности у жељезничком саобраћају

На основу члана 8 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија ("Службени лист ЦГ", број 41/18), а у вези с Јавним позивом за предлагање представника невладине организације у радном тијелу за израду Нацрта закона о безбједности и интероперабилности у жељезничком саобраћају (у даљем тексту: Јавни позив), објављеним 31. октобра 2018. године на порталу е-управе, Министарство саобраћаја и поморства објављује сљедеће:

15.11.2018.

Јавни позив за јавну расправу за додијелу концесије за пружање Лучких услуга

У складу са чланом 18 став 3 Закона о концесијама (“Службени лист ЦГ”, бр. 8/09), Министарство саобраћаја и поморства - Лучка управа даје на јавну расправу Концесиони акт за додјелу концесије за пружање Лучких услуга – пилотски сервис, привез/одвез бродова, реморкажа, тегљење односно потискивање пловних објеката, достава воде на бродове сидришта луке Бар, превоз лучких власти на пловне објекте у акваторијуму луке Бар, превоз схипцхандлер-а до бродова у луци

02.10.2018.

Јавна расправа поводом Нацрта закона о правима путника у поморској и унутрашњој пловидби

Министарство саобраћаја и поморства, у складу са Уредбом о поступку и начину спровођења јавне расправе у припреми закона (“Службени лист Црне Горе”, број 12/12) обавјештава заинтересовану јавност да покреће јавну расправу поводом Нацрта закона о правима путника у поморској и унутрашњој пловидби.

08.08.2018.

Јавна расправа о Концесионом акту за додјелу концесије за пружање Лучке услуге – лучке пилотаже у луци Бар

У складу са чланом 18 став 3 Закона о концесијама (“Службени лист ЦГ”, бр. 8/09), Министарство саобраћаја и поморства - Лучка управа даје на јавну расправу Концесиони акт за додјелу концесије за пружање Лучке услуге – лучке пилотаже у луци Бар.

06.08.2018.

ЈАВНА РАСПРАВА О КОНЦЕСИОНОМ АКТУ АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ- ПРОЈЕКАТ КОНЦЕСИЈЕ И НАЦРТУ УГОВОРА О КОНЦЕСИЈИ У ВЕЗИ СА АЕРОДРОМИМА (БЕРАНЕ), ПОДГОРИЦА И ТИВАТ

Јавна расправа о Концесионом акту Аеродроми Црне Горе- пројекат концесије и Нацрту Уговора о концесији у вези са аеродромима (Беране), Подгорица и Тиват ће се одржати у организацији Министарства саобраћаја и поморства. Јавна расправа трајаће до 10. септембра 2018. године.

19.05.2018.

Јавна расправа поводом Нацрта закона о упису бродова и плутајућих објеката и стварним правима на бродовима

Министарство саобраћаја и поморства, у складу са Уредбом о поступку и начину спровођења јавне расправе у припреми закона (“Службени лист Црне Горе”, број 12/12) обавјештава заинтересовану јавност да покреће јавну расправу поводом Нацрта закона о упису бродова и плутајућих објеката и стварним правима на бродовима.

27.11.2017.

Јавна расправа о Нацрту Стратегије развоја саобраћаја Црне Горе 2018. - 2035. и Нацрту Извјештаја о стратешкој процјени утицаја на животну средину

Обавјештава се јавност да ће се од 27.11.2017. до20.12.2017. године, одржати ЈАВНА РАСПРАВА о Нацрту Стратегије развоја саобраћаја Црне Горе 2018-2035 и Нацрту Извјештаја о стратешкој процјени утицаја на животну средину Министарство саобраћаја и поморства упућује јавни позив органима, организацијама, удружењима и појединцима (заинтересована јавност) да се укључе у јавну јасправу и дају свој допринос унапријеђењу квалитета Стратегије развоја саобраћаја и Извјештаја о стратешкој процјени утицаја на животну средину предметне Статегије.

07.02.2017.

Јавна расправа о НАЦРТУ СТРАТЕГИЈЕ РАЗВОЈА ЖЕЉЕЗНИЦЕ ЗА ПЕРИОД 2017-2027. ГОДИНА

МИНИСТАРСТВО САОБРАЋАЈА И ПОМОРСТВА даје на јавну расправу НАЦРТ СТРАТЕГИЈЕ РАЗВОЈА ЖЕЉЕЗНИЦЕ ЗА ПЕРИОД 2017-2027. ГОДИНА и упућује ЈАВНИ ПОЗИВ Грађанима, научној и стручној јавности, државним органима, политичким странкама, невладиним организацијама, међународним организацијама, медијима и свим заинтересованим организацијама и заједницама, да се укључе у јавну расправу и дају свој допринос у разматрању Нацрта Стратегије развоја жељезнице за период 2017-2027. година.

09.08.2016.

Јавни позив на Јавну расправу о Нацрту Закона о превозу у друмском саобраћају

ЈАВНИ ПОЗИВ Грађанима, научној и стручној јавности, државним органима, политичким странкама, невладиним организацијама, међународним организацијама, медијима и свим заинтересованим организацијама и заједницама, да се укључе у јавну расправу и дају свој допринос у разматрању Нацрта Закона о превозу у друмском саобраћају.