Manja slova Veća slova RSS

 Moj kutak

Newsletter Prijava za newsletter
>

Javni poziv za učešće u raspravi o Nacrtu Zakona o bezbjednosnoj zaštiti pomorskih brodova i luka

Datum objave: 24.08.2015 11:58 | Autor: Ministarstvo saobraćaja i pomorstva

Ispis Štampaj stranicu


Na osnovu čl. 9 i 11 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona („Službeni list CG“, broj 12/12), Ministarstvo saobraćaja i pomorstva, upućuje

J A V N I   P O Z I V

Stručnoj javnosti, stručnim ustanovama visokog obrazovanja, privrednim subjektima, nevladinim organizacijama, građanima i svim zainteresovanim subjektima, za učešće u raspravi o NACRTU ZAKONA O BEZBJEDNOSNOJ ZAŠTITI POMORSKIH BRODOVA I LUKA.
Javna rasprava za pomenuti Nacrt Zakona če trajati od utorka 25. 08. 2014. godine do nedjelje 4.10. 2014. godine. U okviru javne rasprave biće organizovan okrugli sto u ponedjeljak 28.09. 2014. godine, koji će se održati u prostorijama ministarstva saobraćaja i pomorstva sa početkom u 10h. Molimo sve strane koje budu zainteresovane da prisustvuju okruglom stolu, da nam pošalju na e-mail kontakte nekoliko dana dana prije pomenutog termina kako bi ih mogli blagovremeno obavijestiti ako eventualno dođe do promjene lokacije održavanja okruglog stola. 
Javna rasprava se sprovodi dostavljanjem prijedloga, sugestija i komentara u pisanom i elektronskom obliku, saglasno članu 9 stav 1 alineja 2 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona i organizovanjem okruglog stola.
Prijedlozi, sugestije i komentari mogu se dostaviti na arhivu Ministarstva saobraćaja i pomorstva, Rimski trg 46 Podgorica, na fax: 020/234-342, tel: 069/090-001 kao i na e-mail adresu: lidija.mitrovic@msp.gov.me 

Javni poziv objavljuje se na internet stranici Ministarstva saobraćaja: www.msp.gov.me, Portalu e-Uprave i u Dnevnom listu „Pobjeda“.

Ministarstvo saobraćaja i pomorstva će sačiniti izvještaj o javnoj raspravi, koji će objaviti na svojoj internet stranici i Portalu e-Uprave, u roku od 10 dana od dana završetka javne rasprave.

Uz javni poziv objavljuje se i tekst NACRTA ZAKONA O BEZBJEDNOSNOJ ZAŠTITI POMORSKIH BRODOVA I LUKA sa obrazloženjem.

Nacrt Zakona o bezbjedonosnoj zaštit pomorskih brodova i luka možete preuzeti ovdje: