Manja slova Veća slova RSS

 Moj kutak

Newsletter Prijava za newsletter
>

JAVNI POZIV - Nacrt zakona o zaštiti mora od zagađivanja sa plovnim objektima

Datum objave: 05.11.2010 12:26 | Autor: Ministarstvo

Ispis Štampaj stranicu Download Download


U skladu sa zaključkom Vlade Crne Gore, sa sjednice od 4. novembra 2010. godine, Ministarstvo saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija daje na javnu raspravu Nacrt zakona o zaštiti mora od zagađivanja sa plovnih objekata i upućuje 


                                                                                                   JAVNI POZIV


građanima, državnim organima, nevladinim organizacijama, pravnim licima i preduzetnicima i drugim zainteresovanim subjektima, da se uključe u javnu raspravu o Nacrtu zakona o zaštiti mora od zagađivanja sa plovnih objekata.

Nacrt zakona o zaštiti mora od zagađivanja sa plovnih objekata, će biti objavljen na internet stranici Ministarstva saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija http://www.minsaob.gov.me - Javne rasprave. Komentari, primjedbe, prijedlozi i sugestije mogu se dostaviti Ministarstvu saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija, Rimski trg 46, 81000 Podgorica, na e-mail: snezana.djurkovic@gov.me ili faksom na broj 020 234 342.
Javna rasprava o Nacrtu zakona o zaštiti mora od zagađivanja sa plovnih objekata trajaće od 4. do 19. novembra 2010. godine, a centralna rasprava održaće se, 17. novembra 2010. godine, sa početkom u 10,30 časova u Upravi pomorske sigurnosti u Baru.

Ovde možete preuzeti zakon ( Download )