Manja slova Veća slova RSS
Top vijesti Najčitanije  
25.05.2016

Saopštenje: Ministar Brajović sa saradnicima u posjeti kampu Moračica

Saopštenje: Ministar Brajović sa saradnicima u posjeti kampu Moračica

Ministar saobraćaja i pomorstva Ivan Brajović sa saradnicima, danas je obišao kamp Moračica gdje je izlivanjem betona temeljnih jama stopa istoimenog mosta, svečano obilježen početak radova na tom objektu. Inače, most Moračica je uz tunel Vjeternik, najzahtjevniji objekat na trasi prioritetne dionice Smokovac - Uvač - Mateševo, autoputa Bar - Boljare.09.08.2016.

Javni poziv na Javnu raspravu o Nacrtu Zakona o prevozu u drumskom saobraćaju

Javni poziv na Javnu raspravu o  Nacrtu Zakona o prevozu u drumskom saobraćaju

JAVNI POZIV Građanima, naučnoj i stručnoj javnosti, državnim organima, političkim strankama, nevladinim organizacijama, međunarodnim organizacijama, medijima i svim zainteresovanim organizacijama i zajednicama, da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta Zakona o prevozu u drumskom saobraćaju. Moj kutak

Newsletter Prijava za newsletter

Kako biste okarakterisali stanje naših puteva?


Aktuelnosti

29.08.2016.

Reagovanje na tekst u Dnevnom listu "Dan" pod naslovom "Brajović račune plaća iz tuđeg džepa"

Ministarstvo saobraćaja i pomorstva izražava zadovoljstvo što je uspjelo da obezbijedi otpremnine za radnike Jadranskog brodogradilista koji su uvođenjem stečaja juna 2015. godine ostali bez posla, ali ne na teret bilo koga, kako to dežurne demagoško-politikantske strukture ovih dana žele da predstave, nego na teret stečajne mase iz koje će sredstva biti vraćena na budžetske pozicije sa koje su privremeno pozajmljena. Javnosti radi, niko od članova Vlade nije bio protiv usvojenog zaključka, pa ni oni koji od ovoga pokušavaju nevješto da naprave novi «slučaj».

više...
27.08.2016.

Saopštenje: Ministar Brajović sa rumunskim kolegom Petru Sorin Buse

Saopštenje: Ministar Brajović sa rumunskim kolegom Petru Sorin Buse

Ministar saobraćaja i pomorstva Ivan Brajović sa saradnicima, primio je delegaciju Ministarstva saobraćaja Rumunuje koju je predvodio ministar Petru Sorin Buse. Nakon sastanka ministar Brajović je sa članovima rumunske delegacije posjetio i gradilište mosta Moračica, kapitalnog objekta na autoputu Bar-Boljare, koji bi trebao da bude i jedan od njegovih znakova prepoznavanja.

više...
09.08.2016.

Javni poziv na Javnu raspravu o Nacrtu Zakona o prevozu u drumskom saobraćaju

JAVNI POZIV Građanima, naučnoj i stručnoj javnosti, državnim organima, političkim strankama, nevladinim organizacijama, međunarodnim organizacijama, medijima i svim zainteresovanim organizacijama i zajednicama, da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta Zakona o prevozu u drumskom saobraćaju.

više...
29.07.2016.

Uputstvo o pregledu UN ECE pravilnika i EU Direktive

U prilogu možete naći Uputstvo o pregledu UN ECE pravilnika i EU Direktive

više...
21.07.2016.

Saopštenje: U Tivtu potonuo brod dužine 50 metara

Saopštenje: U Tivtu potonuo brod dužine 50 metara

U Tivtu, ispod sportske dvorane jutros je potonuo drveni brod dužine 40 metara. Vlasnik broda je ispumpavanjem sa dvije potopne pumpe pokušavao da ga održi u stanje plovnosti. Inspektori su konstatovali da nema izlivanja nafte.

više...